Amanida de la pastora
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 enciam
- 100 grms. de beicon a dauets
- 24 grans de raim
- 4 talls de formatge de cabra de rulo
- 100 grms de pinyons torrats
- SALSA per amanir
- 1 cullerada petita d'orenga
- 1 culleradeta de cafè de pebre blanc molt
- Sal
- El suc d'una llimona
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Netejar l'enciam i tallar-lo a juliana
Partir per la meitad el grans de raim i treure les llavors
fregir els beicon
torrar els pinyons
passar per la planxa els talls de formatge.
Montar el plat i amanir amb la salsa
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.