Calamarsets amb botifarra

Ingredients

  • 500gr. calamarsets
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra negre
  • 1 ceba
  • 250 ml vi blanc
  • Sal

3 racions

Elaboració

ceba tallada en juliana
botifarra blanca i negre a bocinets afegit a la ceba en una paella
afegir el vi i la sal
en una altra paella marcar els calamarsets com si fossin a la planxa durant 5 minuts per cada banda, jo els he fet farcits amb gamba pero sense farcir tambe queden molt be.
emplatar amb l'ajuda d'un motllo.

30min


Recepta de cuina de Calamarsets amb botifarra
per Montse Caballero

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1691 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: