Tartar de Salmó

Ingredients

  • 500g salmó
  • 2 Alvocats
  • 1 ceba tendra
  • 3 cogombrets
  • 50 g Tàperes
  • 1 culleradeta mostassa dijon
  • Suc de mig llimona
  • 2 culleradetes d'oli oliva

3 racions

Elaboració

Talleu el salmo a bocins petitons
Talleu ceba petita
Talleu alvocat a bocins petitons
Barregeu tot en un bol afegint tàperes, cogombrets
Marinar amb l'oli,el suc de llimona,mostassa,una mica de pebre i sal
Emplatar amb l'ajuda d'un motlle rodó
El meu consell es que el deixeu marinar durant 3 hores a la nevera abans d'emplatar, pero jo ho he fet en el moment i també queda bé

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3979 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!