Tartar de salmo

Ingredients

  • Salmo
  • Alvocat
  • Ceba tendre
  • Cogombre
  • Taperas
  • Cogombrets
  • Mostassa
  • Una llimona
  • 2 tomaquets madurs
  • Salsa perrins
  • Tabasco
  • Torradetes de pa
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

Es tallen el salmó, cogombre, alvocat,tomaquets i la ceba en bocins petits
un cop tallat s'afegeig L'Oli d'oliva amb el suc de la llimona, mostassa de dijon, salsa perrins i es deixa a la nevera 20 minuts
quan es serveix es posa una mica de sal i pebre segons el gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!