Tartar de salmo

Ingredients

  • Salmo
  • Alvocat
  • Ceba tendre
  • Cogombre
  • Taperas
  • Cogombrets
  • Mostassa
  • Una llimona
  • 2 tomaquets madurs
  • Salsa perrins
  • Tabasco
  • Torradetes de pa
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

Es tallen el salmó, cogombre, alvocat,tomaquets i la ceba en bocins petits
un cop tallat s'afegeig L'Oli d'oliva amb el suc de la llimona, mostassa de dijon, salsa perrins i es deixa a la nevera 20 minuts
quan es serveix es posa una mica de sal i pebre segons el gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: