Timbal de bacalla
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 GR. Bacallà (lloms preferiblement)
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 200 gr, tomàquet madur
- 6 patates
- Oli, sal i pebre
3 racions
Elaboració
En una cassola posem oli i sofregint el pebrot verd, pebrot vermell i la ceba tot tallat petit.
seguidament afegirem el tomaquet també tallat petit (jo tambe l'he fet amb tomaquet cru)
en una paella fem lleugerament els lloms de bacallà
Un cop fets tallem el bacallà a bocinets.
En una paella amb força oli farem les patates tallades longitudinalment.
Amb l'ajuda d'un motllo emplatarem posant trossos de patata de base, barrejarem el bacallà i els altres ingredients. Decorarem posant finalment la patata damunt, podeu afegir sal i pebre.
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1517 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina bona pinta!!!
De cap de les maneres m'ha molestat! a vegades quan ens expressem per escrit pot semblar-ho. Jo t'agraeixo sincerament que...
Amic Bar Haddock, la cansalada i la tonyina no són els ingredients que predominen la recepta. Malgrat que vaig passar el...
Com hauràs vist he fet un comentari a la teva recepta de Salsa Rosa que em sembla excepcional. Moltes gràcies per la...
jolin, quina pinta! Fantastica!