Amanida de verdures
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Minestra de verdures (es pot comprar o fer-la)
- 6 palets de cranc
- 18 gambes
- 1 llauna de pinya (també es pot posar pinya natural)
- 3 ous bullits
- Salsa rosa (es pot comprar o fer-la)
- 1 llauna d'olives farcides
3 racions
Elaboració
Si feu la minestra, jo poso patata, pastanaga, mongeta tendra en 1 litre d'aigua en ebullició.
Si feu la salsa rosa, jo faig una maionesa amb ou i oli i afegeixo tomàquet, a vegades he afegit ketchup. Us recomano que feu la publicada per l'amic Quim Lleonart
Barrejar en un bol tots els ingredients, incloent els ous bullits, afegiu salsa rosa i decoreu amb les olives farcides.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3006 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.