Amanida de verdures

Ingredients

  • Minestra de verdures (es pot comprar o fer-la)
  • 6 palets de cranc
  • 18 gambes
  • 1 llauna de pinya (també es pot posar pinya natural)
  • 3 ous bullits
  • Salsa rosa (es pot comprar o fer-la)
  • 1 llauna d'olives farcides

3 racions

Elaboració

Si feu la minestra, jo poso patata, pastanaga, mongeta tendra en 1 litre d'aigua en ebullició.
Si feu la salsa rosa, jo faig una maionesa amb ou i oli i afegeixo tomàquet, a vegades he afegit ketchup. Us recomano que feu la publicada per l'amic Quim Lleonart
Barrejar en un bol tots els ingredients, incloent els ous bullits, afegiu salsa rosa i decoreu amb les olives farcides.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de la salsa rosa o salsa coctel. Rep una salutacuió. Quim.
Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de la salsa rosa o salsa coctel. Rep una salutació. Quim.
Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de la salsa rosa o salsa coctel. Rep una salutació. Quim.
Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, si vas a les meves receptes, podras veure la meva recepta de la salsa rosa o salsa coctel. Rep una salutació. Quim.
Montse Caballero diu:
Com hauràs vist he fet un comentari a la teva recepta de Salsa Rosa que em sembla excepcional. Moltes gràcies per la recomanació. Una abraçada. Montse

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: