Truita de botifarra d'ou
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern

Ingredients
- Mitja botifarra d'ou, tallada a rodelles
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres ous batuts
1 racions
Elaboració
En un bol, barrejem els ous, amb les rodelles de botifarra d'ou, afegim un polsim de sal, i en una paella amb oli d'oliva, fem una truita rodona.
Quan la truita és cuita, ja la podrem servir a taula.
30min
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2989 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...