Cuixa de Gall Dindi amb Patates al Romaní

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les cebes i talla a llunes.
Renta la carn i asseca.
Enrotlla la carn i lliga amb fil de cuina.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una cassola.
Fregeix la carn, tot donant voltes, amb foc ben fort, assaona amb sal i pebre al gust i reserva.
En la mateixa paella fregeix el puré de tomàquet i la meitat de la ceba, agrega la farina i rosteix uns instants, afegeix la cervesa, el vi negre i el brou, rasca el fons de la safata i assaona amb una mica de sal.
Afegeix la carn, cobreix i cuina a foc lent durant aproximadament 1 hora i 1/ 2, de tant en tant, aboca una mica d'aigua si fos necessari.
Pela i renta les patates.
Renta el romaní, asseca, i arrenca les agulles de les branques, talla a trossos no gaire petits. Posa les patates, segons la mida i la resta de les cebes uns 25 a 30 minuts abans del final de la cocció de la carn i el romaní uns 10 minuts.
Condimenta amb sal, pebre i sucre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se