Cuixa de Gall Dindi amb Patates al Romaní

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cebes
  • 2 cuixes petites o 1 de gran de gall dindi (total prop 1 quilo i mig)
  • 3 cullerades d'oli
  • Sal i pebre
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • 1 a 2 cullerades de farina
  • 1 ampolla (0,33 l) de cervesa negre
  • 300 ml de vi negre sec
  • 400 ml de brou de pollastre
  • 800 g patates petites
  • 4-5 branquetes de romaní
  • Sucre
  • Fil de cuina

4 racions

Elaboració

Pela les cebes i talla a llunes.
Renta la carn i asseca.
Enrotlla la carn i lliga amb fil de cuina.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una cassola.
Fregeix la carn, tot donant voltes, amb foc ben fort, assaona amb sal i pebre al gust i reserva.
En la mateixa paella fregeix el puré de tomàquet i la meitat de la ceba, agrega la farina i rosteix uns instants, afegeix la cervesa, el vi negre i el brou, rasca el fons de la safata i assaona amb una mica de sal.
Afegeix la carn, cobreix i cuina a foc lent durant aproximadament 1 hora i 1/ 2, de tant en tant, aboca una mica d'aigua si fos necessari.
Pela i renta les patates.
Renta el romaní, asseca, i arrenca les agulles de les branques, talla a trossos no gaire petits. Posa les patates, segons la mida i la resta de les cebes uns 25 a 30 minuts abans del final de la cocció de la carn i el romaní uns 10 minuts.
Condimenta amb sal, pebre i sucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Benvolguts amigues i amics del Fòrum, de tornada del meu viatge per Catalunya, obro de nou, per pocs dies, el barracó. En aquest viatge he tingut l'ocasió de reunir-me un dia amb el nostre amic Quim Lleonart a Reus, jo crec que si algú estigués interessat, per a una trobada, es podria organitzar una, amb els que estiguessin interessats, que opina el moderador del nostre fòrum???, crec que ell hauria d'ajudar nos un xic
Jo estaria disposat a fer un viatge expressament per a aquest acte
Amb una forta abracada per tots, Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: