Cuixa de Gall Dindi amb Patates al Romaní
Ingredients
- 4 cebes
- 2 cuixes petites o 1 de gran de gall dindi (total prop 1 quilo i mig)
- 3 cullerades d'oli
- Sal i pebre
- 1 cullerada de pasta de tomàquet
- 1 a 2 cullerades de farina
- 1 ampolla (0,33 l) de cervesa negre
- 300 ml de vi negre sec
- 400 ml de brou de pollastre
- 800 g patates petites
- 4-5 branquetes de romaní
- Sucre
- Fil de cuina
4 racions
Elaboració
Pela les cebes i talla a llunes.
Renta la carn i asseca.
Enrotlla la carn i lliga amb fil de cuina.
Escalfa 2 cullerades d'oli en una cassola.
Fregeix la carn, tot donant voltes, amb foc ben fort, assaona amb sal i pebre al gust i reserva.
En la mateixa paella fregeix el puré de tomàquet i la meitat de la ceba, agrega la farina i rosteix uns instants, afegeix la cervesa, el vi negre i el brou, rasca el fons de la safata i assaona amb una mica de sal.
Afegeix la carn, cobreix i cuina a foc lent durant aproximadament 1 hora i 1/ 2, de tant en tant, aboca una mica d'aigua si fos necessari.
Pela i renta les patates.
Renta el romaní, asseca, i arrenca les agulles de les branques, talla a trossos no gaire petits. Posa les patates, segons la mida i la resta de les cebes uns 25 a 30 minuts abans del final de la cocció de la carn i el romaní uns 10 minuts.
Condimenta amb sal, pebre i sucre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3806 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.