Hamburgueses de carn picada al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remulla i esprem el panet, barreja bé amb la carn mòlta, la ceba picada, els ous, el formatge i el julivert, i salpebra al gust.
Forma les hamburgueses primes, fregeix i daura per ambdós costats.
Col · loca en un motlle greixat, cobreix amb les rodanxes de tomàquet i les llesques de formatge.
Gratina en el forn a 220 graus, durant uns 20 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Serveix amb puré de patates i una bona amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se