Hamburgueses de carn picada al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de carn picada
  • 1 panet remullat
  • 2 cebes
  • 2 ous
  • 200 g de formatge Emmental ratllat
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal, pebre, nou moscada, Tabasco al gust, Ketchup.
  • 2 tomàquets
  • 8 llesques de formatge Emmental

4 racions

Elaboració

Remulla i esprem el panet, barreja bé amb la carn mòlta, la ceba picada, els ous, el formatge i el julivert, i salpebra al gust.
Forma les hamburgueses primes, fregeix i daura per ambdós costats.
Col · loca en un motlle greixat, cobreix amb les rodanxes de tomàquet i les llesques de formatge.
Gratina en el forn a 220 graus, durant uns 20 minuts o fins que el formatge estigui fos.
Serveix amb puré de patates i una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: