Endivies amb formatge blau, gratinades

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Batedor de varetes
Safata plana per anar al forn
Una espàtula plana fina, per servir les endivies
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en el pot de la batedora, posem: el formatge blau, la nata líquida i un raig de conyac ho passem tot plegat per la batedora elèctrica, i ho aboquem en un cassó posant-ho a foc baix, tot remenant amb el batedor de varetes, fins aconseguir una crema fina i homogènea. Un cop feta, la reservem.
A part, agafem les endivies tallades en quatre trossos a lo llarg, les posem en la safata per anar al forn, les salpebrem hi afegim un rajolí d'oli, i les enfornem a 180º, fins que siguin cuites. Tot seguit, les cobrim amb la crema de formatge blau, les espolsem amb formatge ratllat i les gratinem fins que són ben rosses. Tot seguit, les posem en plats individuals, i ja les podem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se