Tires de carn de vedella a l'estil de Zuric

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa la mantega clarificada en una paella.
Fregeix la carn en petites porcions i a foc ben fort, a fi que la carn no faci líquid, remena sovint.
Prees calfa el forn a 75 graus i col•loca una safata de forn a escalfà
Retira la carn de la paella, col • loca a la safata prees calfada i assaona al gust. Reserva a la calor del forn.
En una mica de mantega clarificada i en la mateixa paella de la carn, fregeix a foc mitjà les escalunyes.
Afegeix els bolets per esmorteir. Escampa farina per sobre, i cou uns instants.
Afegeix el vi o el brou i deixa reduir a la meitat. Aboca la crema i cuina a foc lent.
Posa la carn a la salsa, sense deixar que bulli i assaona al gust.
Adorna amb el julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se