Bistec Tàrtar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Trituradora

Elaboració

Es tritura tot, molt fi, quan està a punt se li barregen els rovells.

S'afegeix:

Una mica de pebre blanc
Una mica d'Aromat
1 cullerada sopera de mostassa
4 sacsejades de tabasco
2 cullerades de Worschester
3 cullerades de quètxup
3 culleradetes de pebre vermell
1 cullerada d'oli
1 cullerada de conyac
Se segueix barrejant, afegint al final, la carn, se li dóna forma i al final es mulla la superfície amb altres gotes de conyac

Notes

Servir amb pa Bimbo torrat


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se