Bistec Tàrtar

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de carn
  • 6 Rovells
  • ½ ceba
  • 3 cullerades soperes de tàperes
  • 1 cogombre amb vinagre
  • 1 filet d'anxova per cada 100 grams de carn

4 racions

Utensilis

Trituradora

Elaboració

Es tritura tot, molt fi, quan està a punt se li barregen els rovells.

S'afegeix:

Una mica de pebre blanc
Una mica d'Aromat
1 cullerada sopera de mostassa
4 sacsejades de tabasco
2 cullerades de Worschester
3 cullerades de quètxup
3 culleradetes de pebre vermell
1 cullerada d'oli
1 cullerada de conyac
Se segueix barrejant, afegint al final, la carn, se li dóna forma i al final es mulla la superfície amb altres gotes de conyac

Notes

Servir amb pa Bimbo torrat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: