Bistec Tàrtar
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de carn
- 6 Rovells
- ½ ceba
- 3 cullerades soperes de tàperes
- 1 cogombre amb vinagre
- 1 filet d'anxova per cada 100 grams de carn
4 racions
Utensilis
Trituradora
Elaboració
Es tritura tot, molt fi, quan està a punt se li barregen els rovells.
S'afegeix:
Una mica de pebre blanc
Una mica d'Aromat
1 cullerada sopera de mostassa
4 sacsejades de tabasco
2 cullerades de Worschester
3 cullerades de quètxup
3 culleradetes de pebre vermell
1 cullerada d'oli
1 cullerada de conyac
Se segueix barrejant, afegint al final, la carn, se li dóna forma i al final es mulla la superfície amb altres gotes de conyac
Notes
Servir amb pa Bimbo torrat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2139 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.