Canapès de pollastre i pernil amb maionesa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem la maionesa i la posem a la batedora amb un pit de pollastre cuit a trossos i els daus de pernil dolç.
Ho triturem a la màxima potencia.
Quan es vegi triturat, hi afegim les olives verdes desossades, els formatgets i continuem triturant fins a aconseguir-ne un contingut suau
Agafem la mescla resultant i la untem damunt les torrades dels canapès. Col-loquem les torrades damunt el plat i tot seguit, el decorem amb trossets de tomàquet cherry i una branqueta de cibulet


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se