Canapès de pollastre i pernil amb maionesa

Ingredients

  • 1 pit de pollastre
  • 250 gs de pernil dolç
  • 50 gs d'olives sense os
  • 2 porcions de formatgets
  • 16 torrades de canapés
  • 4 tomáquets cherry
  • 4 branquetes de cibulet
  • Maionesa

4 racions

Elaboració

Agafem la maionesa i la posem a la batedora amb un pit de pollastre cuit a trossos i els daus de pernil dolç.
Ho triturem a la màxima potencia.
Quan es vegi triturat, hi afegim les olives verdes desossades, els formatgets i continuem triturant fins a aconseguir-ne un contingut suau
Agafem la mescla resultant i la untem damunt les torrades dels canapès. Col-loquem les torrades damunt el plat i tot seguit, el decorem amb trossets de tomàquet cherry i una branqueta de cibulet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: