Niu de bròquil amb bacallà i ous ferrats de guatlla

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un motlle rodó d'acer inoxidable
Una mà de morter
Un cassó mitjà
Una paella petita
Una espàtula metàlica petita

Elaboració

Primerament, agafem la llesca de pa i la fregim a la paella amb oli d'oliva fins que és ben rossa, i la reservem damunt un paper de cuina.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, bullim els botonets de bròquil fins quw són ben cuits i els escorrem. Tot seguit, agafem el motlle, el posem en el centre del plat, i en el fons, posem la llesca de pa fregit. A continuació, posem el bròquil cuit i l'aixafem amb l'ajud de la mà de morter. A continuació, amb una cullera sopera, posem una mica de vinagreta de verduretes, ( sense líquid), i després posem una capa de bacallà ben escorregut.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim dos ous de guatlla,( ous ferrats) i amb molta cura els posem al capdamunt del niu. Per acabar el plat, traiem el motlle, ho reguem amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Farem tants nius, com persones siguem a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se