Pastís de Patata gratinat amb Cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla a cuadrets grans i cou en aigua salada, escorre i fes un puré, deixa refredar i reserva.
Barreja la mantega, l'ou, la llet i la nata al puré reservat.
Assaona al gust amb les espècies.
Aboca la barreja en un motlle ben greixat, distribueix i enganxa uniformement els palets de cansalada en el puré de patates.
Cou al forn, a la part alta, a 200 graus fins que estigui daurat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se