Arròs amb pollastre al curry

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa l'aigua en una cassola, afegeix els daus de brou, quan bulli afegeix l'arròs i cou uns 20 minuts o fins que estigui al dente. Reserva.
Fregeix el pollastre en la grassa de coco, assaona amb el curri i pebre vermell, i afegeix les fruites en conserva junt amb el seu suc i deixa que doni un bull.
Barreja la maizena en aigua o vi blanc, i aboca a la preparació anterior, finalment agrega la crema de llet i assaona, amb les especies.
Col•loca arròs en els plats i aboca la salsa preparada pel damunt. Serveix de seguida
Serveix amb una amanida d'endívies amb nous picades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se