Arròs amb pollastre al curry
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d'arròs de gra llarg
- 3 daus de brou
- 600 g de pit de pollastre, tallat a daus
- 500 g d'amanida de fruites en conserva (El suc i la fruita)
- 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
- 2 dl de crema
- 1 dl de vi blanc, al gust
- Grassa de coco
- Curri,
- Pebre vermell, i sal
4 racions
Elaboració
Posa l'aigua en una cassola, afegeix els daus de brou, quan bulli afegeix l'arròs i cou uns 20 minuts o fins que estigui al dente. Reserva.
Fregeix el pollastre en la grassa de coco, assaona amb el curri i pebre vermell, i afegeix les fruites en conserva junt amb el seu suc i deixa que doni un bull.
Barreja la maizena en aigua o vi blanc, i aboca a la preparació anterior, finalment agrega la crema de llet i assaona, amb les especies.
Col•loca arròs en els plats i aboca la salsa preparada pel damunt. Serveix de seguida
Serveix amb una amanida d'endívies amb nous picades.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2405 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.