Pèsols al Curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla a la meitat les 2 cebes i talla en tires fines, fregeix en oli d'oliva.
Afegeix 1 culleradeta de sal, 3 culleradetes de coriandre en pols, 2 culleradetas de comí en pols, 1 culleradeta i mitga de cúrcuma en pols, 1 culleradeta de curri (segons el gust personal) i 400 g de tomàquets picats (en llauna), i cuina a foc lent.
Agrega 5 dl de llet de coco, 500 g pèsols congelats i afegeix, si cal una mica d'aigua.
Quan els pèsols estan llestos, adorna amb fulles de coriandre fresc i ous durs, i serveix amb arròs Basmati.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se