Pèsols al Curri

Ingredients

  • 2 cebes
  • Oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • 3 culleradeta de coriandre en pols
  • 2 culleradeta de comí en pols
  • 1.5 culleradeta de cúrcuma en pols
  • 1 culleradeta de curri
  • 400 g de tomàquets picats (en llauna)
  • 5 dl de llet de coco
  • 500 g de pèsols congelats
  • Unes fulles de coriandre

4 racions

Elaboració

Talla a la meitat les 2 cebes i talla en tires fines, fregeix en oli d'oliva.
Afegeix 1 culleradeta de sal, 3 culleradetes de coriandre en pols, 2 culleradetas de comí en pols, 1 culleradeta i mitga de cúrcuma en pols, 1 culleradeta de curri (segons el gust personal) i 400 g de tomàquets picats (en llauna), i cuina a foc lent.
Agrega 5 dl de llet de coco, 500 g pèsols congelats i afegeix, si cal una mica d'aigua.
Quan els pèsols estan llestos, adorna amb fulles de coriandre fresc i ous durs, i serveix amb arròs Basmati.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2497 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: