Neu de Poma

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela les pomes i talla en daus grans.
Col•loca en una cassola les pomes amb 125 ml d'aigua, el sucre, la branca de canyella i el suc de llimona i cuina fins que estiguin toves. Treu la branca de canyella i tritura les pomes amb la batedora elèctrica.
Bat la nata a punt de neu, un cop ben dura, afegeix i mescla suaument el puré de poma.
Distribueix la neu de poma en 4 bols de postre, i decora amb les ametlles, la canyella i les fulles de Melissa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se