Neu de Poma
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pomes (o 1 llauna de puré de poma de 360 g de pes net)
- 50 g de sucre
- 1 pal de canyella
- 1 cullerada de suc de llimona
- 250 ml de nata per muntar
- 2 cullerades d’ametlla filetejada
- Canyella en pols i unes fulles de Melissa, per decorar
4 racions
Elaboració
Pela les pomes i talla en daus grans.
Col•loca en una cassola les pomes amb 125 ml d'aigua, el sucre, la branca de canyella i el suc de llimona i cuina fins que estiguin toves. Treu la branca de canyella i tritura les pomes amb la batedora elèctrica.
Bat la nata a punt de neu, un cop ben dura, afegeix i mescla suaument el puré de poma.
Distribueix la neu de poma en 4 bols de postre, i decora amb les ametlles, la canyella i les fulles de Melissa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.