Neu de Poma

Ingredients

  • 500 g de pomes (o 1 llauna de puré de poma de 360 g de pes net)
  • 50 g de sucre
  • 1 pal de canyella
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 250 ml de nata per muntar
  • 2 cullerades d’ametlla filetejada
  • Canyella en pols i unes fulles de Melissa, per decorar

4 racions

Elaboració

Pela les pomes i talla en daus grans.
Col•loca en una cassola les pomes amb 125 ml d'aigua, el sucre, la branca de canyella i el suc de llimona i cuina fins que estiguin toves. Treu la branca de canyella i tritura les pomes amb la batedora elèctrica.
Bat la nata a punt de neu, un cop ben dura, afegeix i mescla suaument el puré de poma.
Distribueix la neu de poma en 4 bols de postre, i decora amb les ametlles, la canyella i les fulles de Melissa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

758 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: