Bolets a L’all

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i tall els per la meitat, sofregeix tres minuts en la mantega o fins que estiguin daurats.
Pica la cansalada a tires fines i junt amb l'all picat, el pa ratllat, el julivert i la barreja d'espècies escampa sobre els bolets.
Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa i remenant sovint.
Aboca el suc de llimona i adorna amb rodanxes de llimona i julivert.
Aquesta recepta es pot preparar amb xampinyons, bolets ostra, múrgoles, ceps, camagrocs, rovellons, etc. d'aquesta manera el plat canvia amb cada espècie el seu propi gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se