Bolets a L’all

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de xampinyons, petits o bolets del temps
  • 40 g de mantega
  • 2 talls de cansalada, tallats a tires fines
  • 2 grans d'all picats fins
  • 25 g de pa ratllat
  • 2 cullerades de julivert picat
  • Sal,
  • Pebre negre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Julivert i llesques de llimona per decorar

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i tall els per la meitat, sofregeix tres minuts en la mantega o fins que estiguin daurats.
Pica la cansalada a tires fines i junt amb l'all picat, el pa ratllat, el julivert i la barreja d'espècies escampa sobre els bolets.
Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa i remenant sovint.
Aboca el suc de llimona i adorna amb rodanxes de llimona i julivert.
Aquesta recepta es pot preparar amb xampinyons, bolets ostra, múrgoles, ceps, camagrocs, rovellons, etc. d'aquesta manera el plat canvia amb cada espècie el seu propi gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, !! moltes felicitats per les teves primeres mil receptes !!. Una pregunta i ara què?. Rep una abraçada ben forta. Quim.
Joan Corminas diu:
Als companys del Fòrum:
Amb la recepta d'avui, tanco el xiringuito fins al 27 d'Octubre per vacances.
Una abraçada per a tots i totes. joan.c
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Doncs de moment vacances!! Després ja veurem, em queden encara unes quantes receptes de bolets, si em queda temps, et faré una visita, ja et trucaré abans per telèfon. Amb una forta abraçada
joan
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, que tinguis unes bones vacances, i si vens per Reus, ja saps hon trovar-me. Una forta abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: