Bolets a L’all

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de xampinyons, petits o bolets del temps
  • 40 g de mantega
  • 2 talls de cansalada, tallats a tires fines
  • 2 grans d'all picats fins
  • 25 g de pa ratllat
  • 2 cullerades de julivert picat
  • Sal,
  • Pebre negre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Julivert i llesques de llimona per decorar

4 racions

Elaboració

Neteja els bolets i tall els per la meitat, sofregeix tres minuts en la mantega o fins que estiguin daurats.
Pica la cansalada a tires fines i junt amb l'all picat, el pa ratllat, el julivert i la barreja d'espècies escampa sobre els bolets.
Deixa coure a foc lent durant 10 minuts sense tapa i remenant sovint.
Aboca el suc de llimona i adorna amb rodanxes de llimona i julivert.
Aquesta recepta es pot preparar amb xampinyons, bolets ostra, múrgoles, ceps, camagrocs, rovellons, etc. d'aquesta manera el plat canvia amb cada espècie el seu propi gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, !! moltes felicitats per les teves primeres mil receptes !!. Una pregunta i ara què?. Rep una abraçada ben forta. Quim.
Joan Corminas diu:
Als companys del Fòrum:
Amb la recepta d'avui, tanco el xiringuito fins al 27 d'Octubre per vacances.
Una abraçada per a tots i totes. joan.c
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Doncs de moment vacances!! Després ja veurem, em queden encara unes quantes receptes de bolets, si em queda temps, et faré una visita, ja et trucaré abans per telèfon. Amb una forta abraçada
joan
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, que tinguis unes bones vacances, i si vens per Reus, ja saps hon trovar-me. Una forta abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: