Rosbif de vedella

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Salpebrem la carn lligada (a la carnisseria ens la poden lligar ) i la posem a la cassola amb oli molt calent. L'enrossim per totes bandes durant 5 minuts.
-Posem la carn a una safata de forn. Hi posem el vi negre i el xerès (ó vi blanc) i el posem al forn (preescalfat a 200º) durant uns 15 minuts.
-Treiem la carn del forn.
-Reservem a part el suc que queda a la safata.
-La carn la posem en una altra safata perquè mentre es va refredant deixa anar un suc vermell que no sol agradar
-Una vegada freda, la posem a la nevera.
-Servim la carn tallada, amb una mica de pebre i sal.
-El suc que queda a la safata quan la treiem del forn que hem reservat , el posem en un vol a part . Aquest suc es tira per sobre la carn. En lloc del suc, si pot tirar un raig d’oli
-Normalment, s’acompanya amb unes torradetes o puré de patates,…
NOTA: El temps de cocció és molt relatiu, tot depén de si us agrada més cuita o crua, normalment es fa crua.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se