Hortalisses en tempura amb salsa romesco i soja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la salsa romesco:

4 racions

Elaboració

Elaboració salsa de romesco:
-Per La salsa romesco, nansa els alls i els tomàquets al forn a 180 º C durant 15 minuts.
-Deixa temperar, pela i posa'ls en el got de la batedora. Remulla les nyores durant 20 minuts. Treu-la carn i afegeix-la al vas. Afegeix la llesca de pa trossejada.
-Incorpora les ametlles i les avellanes. Aboca l'oli, el vinagre i un pessic de sal. Triturar fins aconseguir una salsa homogènia. Reserva.
Elaboració hortalisses en tempura:
-Barreja la farina tamisada amb l'aigua freda, un polsim de sal i el sèsam.
-Talla les hortalisses a trossos grans, introdueix-les a la tempura, escorre una mica i fregeix-los en una paella amb abundant oli.
-Serveix les hortalisses en tempura i acompanya-les amb la salsa de romesco i a part la soja en un bol.
Consell:
La tempura és una massa que no necessita repòs. L'única veritablement important és barrejar la farina amb aigua molt freda.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se