Hortalisses en tempura amb salsa romesco i soja

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pastanagues
  • 1 albergínia
  • 1 ceba tendra
  • 1/2 Pebrot vermell
  • 200 Gr. de farina
  • 250-300 Ml. d'aigua freda
  • 20 Gr. de sèsam torrat
  • Oli d'oliva verge extra
  • Soja

Per a la salsa romesco:

  • 2 Tomàquets (madurs)
  • 4 Grans d'all
  • 1 Llesca de pa fregit
  • 20 Ametlles
  • 20 Avellanes
  • 5 Nyores
  • 1 Cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 1 Cullerada de vinagre
  • 30Sal

4 racions

Elaboració

Elaboració salsa de romesco:
-Per La salsa romesco, nansa els alls i els tomàquets al forn a 180 º C durant 15 minuts.
-Deixa temperar, pela i posa'ls en el got de la batedora. Remulla les nyores durant 20 minuts. Treu-la carn i afegeix-la al vas. Afegeix la llesca de pa trossejada.
-Incorpora les ametlles i les avellanes. Aboca l'oli, el vinagre i un pessic de sal. Triturar fins aconseguir una salsa homogènia. Reserva.
Elaboració hortalisses en tempura:
-Barreja la farina tamisada amb l'aigua freda, un polsim de sal i el sèsam.
-Talla les hortalisses a trossos grans, introdueix-les a la tempura, escorre una mica i fregeix-los en una paella amb abundant oli.
-Serveix les hortalisses en tempura i acompanya-les amb la salsa de romesco i a part la soja en un bol.
Consell:
La tempura és una massa que no necessita repòs. L'única veritablement important és barrejar la farina amb aigua molt freda.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!