Xató del Vendrell

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa:

4 racions

Utensilis

Morter

Elaboració

Per a la salsa:
-Agafeu un morter, poseu-hi sal i aneu-hi trinxant d'un en un els elements següents i en aquest mateix ordre: ametlles i avellanes (fins aconseguir una pasta ben fina), la ceba, la nyora (prèviament escaldada i sense pell), el bitxo (opcional), el pebre vermell, un polsim de pebre negre i el pa fregit. Finalment, els alls, els tomacons, l'oli i el vinagre.
-Un cop acabada la salsa, barregeu-hi l'escarola, ben neta i escorreguda. Deixeu-ho reposar unes hores.
-A l'hora de servir el plar, poseu-hi per sobre el bacallà esqueixat, la tonyina, els filets d'anxova i les olives arbequines o negres.

30min

Notes

Faig el xató del Vendrell, ja que hi tinc familia i em varen ensenyar com es feia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se