Cassola de gambes a l'allet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

- Rentar i pelar les gambes, entre el cap i la cua. Uns 4 o 5 minuts.
-Eixugar les gambes amb paper absorbent i reservar.
-Separar els grans d'all i tallar-los gruixuts sense pelar .
-En una cassola, escalfar una mica d'oli fins quasi fumejar, afegir-hi el bitxo i els alls i daurar entre 1 minut i 2 minuts.
-Afegir les gambes, salar-les i coure a foc màxim 1 minut.
-Sevir amb la mateixa cassola.

7min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se