Cassola de gambes a l'allet

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Unes 15 gambes si són de grandària mitjana
  • 1 cabeça d’alls
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • 3 Bitxos

1 racions

Elaboració

- Rentar i pelar les gambes, entre el cap i la cua. Uns 4 o 5 minuts.
-Eixugar les gambes amb paper absorbent i reservar.
-Separar els grans d'all i tallar-los gruixuts sense pelar .
-En una cassola, escalfar una mica d'oli fins quasi fumejar, afegir-hi el bitxo i els alls i daurar entre 1 minut i 2 minuts.
-Afegir les gambes, salar-les i coure a foc màxim 1 minut.
-Sevir amb la mateixa cassola.

7min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2331 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: