Crema de carbassó amb bocinets de pa i romaní

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Túrmix

Elaboració

-Posem aigua en una olla i, mentre s’escalfa, anem rentant i pelant els carbassons.
-Tallem els carbassons a trossets petits.
-Quan l’aigua bull , hi tirem sal i deixem que bullin uns 20 o 25 minuts.
-Comprovem amb una forquilla que els trossos de carbassó estiguin ben tous. Si és així, ja els podem treure i escorre’ls.
-A l’escorrador els deixem força estona, així el carbassó expulsarà més l’aigua i la crema ens quedarà més espessa.
-Ho triturem tot amb el túrmix. Uns 3 minuts.
-Emplatem i sobre la crema I posem bocinets de pa , romaní en pols, una branqueta de romaní i un raig d’oli d’oliva.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se