Plomes amb bròquil i Bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els xampinyons a làmines, separa, els remets del bròquil, pela les tiges, talla al llarg en quatre tossos i pica a cuadrets petits.
Deixa fondre la mantega i ofega els bolets i el bròquil durant 10 minuts, assaona amb sal i pebre al teu gust, afegeix el pebrot picant picat, les herbes aromàtiques i el brou de pollastre, deixa que bulli a foc lent i cobert, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, cou la pasta, una vegada cuita posa-la en una font de servir fonda, afegeix la salsa de verdures, escampa el formatge i barreja de nou.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se