Plomes amb bròquil i Bolets

Ingredients

  • 125 g de mantega
  • 500 g de bròquil
  • 1 pebrot picant
  • 500 g de xampinyons o Fongs del Temps
  • 200 ml de nata
  • 1 culleradeta de brou de pollastre, instantani
  • Sal i pebre
  • 1 culleradeta d'herbes aromàtiques per a la pasta
  • 500 g de pasta (plomes)
  • 7 cullerades de formatge parmesà, ratllat

4 racions

Elaboració

Talla els xampinyons a làmines, separa, els remets del bròquil, pela les tiges, talla al llarg en quatre tossos i pica a cuadrets petits.
Deixa fondre la mantega i ofega els bolets i el bròquil durant 10 minuts, assaona amb sal i pebre al teu gust, afegeix el pebrot picant picat, les herbes aromàtiques i el brou de pollastre, deixa que bulli a foc lent i cobert, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, cou la pasta, una vegada cuita posa-la en una font de servir fonda, afegeix la salsa de verdures, escampa el formatge i barreja de nou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1861 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Joan Corminas diu:
Ja he tornat a casa, després de passar un mes pel sud de França, des de Marsella fins a Bordeus. He aprofitat per gaudir de la gastronomia Francesa i col•leccionar unes quantes receptes més, que procurés fer-vos partícips d'elles.
Una forta abraçada per a tots. Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, benvingut de nou a casa espero que penjis unes receptes màgnifiques, com sempre fas.
Aquesta vegada pel que sembla, amb arrels franceses. Una abraçada. Quim.
Josuè O'Donell diu:
Esperem gaudir de les receptes que hagis degustat a França, Joan.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: