Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Tallem el conill a trossos mantenint les espatlles i les cuixes senceres.
-En una cassola de fang amb una mica d’oli , daurem els trossos de conill.
-Un cop daurats , uns 10 minuts . Els reservem.
-En la mateixa cassola i oli hi afegim els tomàquets tallats a daus sense pell ni llavors i els grills d'all sencers.
-Remenem una mica. Aleshores i tirem l´aigua, el vi , unes fulles de llorer i el conill que haviem reservat.
-Tapem la cassola i deixem coure a foc lent-mig , uns 45 minuts. Durant el procés anem remenant i mirem si hem d'afagir-hi una mica d'aigua.
-Paral.lelament, coem les cebes de Figueres en un cassó amb una mica de sal durant uns 15 minuts.
-Tirem la ceba a la cassola i que tot junt, faci xup-xup un 15 minuts.
-Ja podem emplatar.

1h 15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se