Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all
Categoria:
Carns
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1 conill de granja d'1 Kg i 200g aprox. comprat ja net
- 3 tomàquets grans
- 2 cebes de Figueres
- Mig got d'aigua i mig got de vi blanc
- 6 grills d'all
- Llorer
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-Tallem el conill a trossos mantenint les espatlles i les cuixes senceres.
-En una cassola de fang amb una mica d’oli , daurem els trossos de conill.
-Un cop daurats , uns 10 minuts . Els reservem.
-En la mateixa cassola i oli hi afegim els tomàquets tallats a daus sense pell ni llavors i els grills d'all sencers.
-Remenem una mica. Aleshores i tirem l'aigua, el vi , unes fulles de llorer i el conill que haviem reservat.
-Tapem la cassola i deixem coure a foc lent-mig , uns 45 minuts. Durant el procés anem remenant i mirem si hem d'afagir-hi una mica d'aigua.
-Paral.lelament, coem les cebes de Figueres en un cassó amb una mica de sal durant uns 15 minuts.
-Tirem la ceba a la cassola i que tot junt, faci xup-xup un 15 minuts.
-Ja podem emplatar.
1h 15min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5118 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies