Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill de granja d'1 Kg i 200g aprox. comprat ja net
  • 3 tomàquets grans
  • 2 cebes de Figueres
  • Mig got d'aigua i mig got de vi blanc
  • 6 grills d'all
  • Llorer
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-Tallem el conill a trossos mantenint les espatlles i les cuixes senceres.
-En una cassola de fang amb una mica d’oli , daurem els trossos de conill.
-Un cop daurats , uns 10 minuts . Els reservem.
-En la mateixa cassola i oli hi afegim els tomàquets tallats a daus sense pell ni llavors i els grills d'all sencers.
-Remenem una mica. Aleshores i tirem l'aigua, el vi , unes fulles de llorer i el conill que haviem reservat.
-Tapem la cassola i deixem coure a foc lent-mig , uns 45 minuts. Durant el procés anem remenant i mirem si hem d'afagir-hi una mica d'aigua.
-Paral.lelament, coem les cebes de Figueres en un cassó amb una mica de sal durant uns 15 minuts.
-Tirem la ceba a la cassola i que tot junt, faci xup-xup un 15 minuts.
-Ja podem emplatar.

1h 15min


Recepta de cuina de Conill guisat amb sofregit de ceba, tomàquet i all

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!