Pop a la planxa amb patates a rodanxes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

-Posem en una olla amb aigua i sal, les patates senceres amb la pell , fins que estiguin fetes. Uns 25 minuts ( no es poden desfer, millor una mica crues ).
-Les escorrem i tallem a rodanxes amb la pell, d’entre mig i un centímetro.
-Agafem el pop i li tallem 4 tentacles ben grossos.
-Quan la planxa està ben calenta, posem els tentacles del pop i les patates a rodanxes, amb una mica d’oli ,sal i el pebre vermell.
-El temps de cocció és d’uns 3 minuts per cada costat ( el pop l’hem comprat cuit ).
-Emplatem amb una teula de pisarra. Posem un raig d’oli d’olive verge al pop i a les patates.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se