Pop a la planxa amb patates a rodanxes

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Uns 800 g de pop comprat cuit i envasat al buit , on hi hagin els tentacles.
  • 600 g de patates.
  • Oli d’oliva verge.
  • Pebre vermell picant
  • Sal

4 racions

Elaboració

-Posem en una olla amb aigua i sal, les patates senceres amb la pell , fins que estiguin fetes. Uns 25 minuts ( no es poden desfer, millor una mica crues ).
-Les escorrem i tallem a rodanxes amb la pell, d’entre mig i un centímetro.
-Agafem el pop i li tallem 4 tentacles ben grossos.
-Quan la planxa està ben calenta, posem els tentacles del pop i les patates a rodanxes, amb una mica d’oli ,sal i el pebre vermell.
-El temps de cocció és d’uns 3 minuts per cada costat ( el pop l’hem comprat cuit ).
-Emplatem amb una teula de pisarra. Posem un raig d’oli d’olive verge al pop i a les patates.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3652 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Neus Marti Balada diu:
Es una recepta molt bona.
Si es fà amb pop fresc es una meravella,l'unic que es te que bullir durant 1hora i mitja (depenen del pes)amb una ceba, 5o6 alls,una fulla de llorer i sal. Adeu
Neus Marti Balada diu:
Es una recepta molt bona.
Si es fà amb pop fresc es una meravella,l'unic que es te que bullir durant 1hora i mitja (depenen del pes)amb una ceba, 5o6 alls,una fulla de llorer i sal. Adeu


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!