Sardines en escabetx

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

-Treiem les tripes i el cap de les sardines.
-Les rentem. Uns 10 minuts.
-Les salem una mica i les enfarinem.
-Les fregim no massa fetes. Uns 10 minuts ( depèn del tamany de les sardines )
-En una cassola de terra hi tirem l’oli de fregir les sardines i hi posem : Totes les herbes, els alls, el bitxo, les nyores, el pebrot , el pebre vermell i els grans de pebre.
-Un cop estigui tot daurat, apartem la cassola del foc i hi tirem el vinagre i l’aigua. Uns 15 minuts.
-Tornem a posar la cassola al foc i deixem coure uns 8 minuts, desprès ho retirem del fogó i hi tirem les sardines.
-Deixar refredar abans de menjar. És millor fer-ho uns 2 dies abans de menjar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se