Hummus de cigrons amb torrades i enciam
Ingredients
- 2 Gots de cigrons cuits de pot (uns 400 grams)
- 2 Cullerades grans de puré tahini o sèsam torrat.
- 1/3 d'una cullerada petita amb sal
- 1/2 Cullerada petita de comí mòlt
- El suc de mitja llimona
- Una mica de pebre vermell dolç (si és pebre vermell de la Vera molt millor)
- Torrades del forn de pa.
- Enciam
- Julivert
- Un rajolí d'oli d'oliva (si és verge extra millor)
- 1/2 got d'aigua
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Posem els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els fiquem tots en el got de la batedora.
-Hi afegim, el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i el puré de tahini. Són uns 15 minuts.
-Batem bé i hi anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos. No ens hem de passar amb l'aigua.
-Per acabar l'hummus , el posem en un plat amb un raig d'oli d'oliva, unes torrades i una mica d'enciam.
-Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: