Hummus de cigrons amb torrades i enciam

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Posem els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els fiquem tots en el got de la batedora.
-Hi afegim, el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i el puré de tahini. Són uns 15 minuts.
-Batem bé i hi anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos. No ens hem de passar amb l'aigua.
-Per acabar l'hummus , el posem en un plat amb un raig d'oli d'oliva, unes torrades i una mica d'enciam.
-Ja es pot servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se