Hummus de cigrons amb torrades i enciam

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Gots de cigrons cuits de pot (uns 400 grams)
  • 2 Cullerades grans de puré tahini o sèsam torrat.
  • 1/3 d'una cullerada petita amb sal
  • 1/2 Cullerada petita de comí mòlt
  • El suc de mitja llimona
  • Una mica de pebre vermell dolç (si és pebre vermell de la Vera molt millor)
  • Torrades del forn de pa.
  • Enciam
  • Julivert
  • Un rajolí d'oli d'oliva (si és verge extra millor)
  • 1/2 got d'aigua

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Posem els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els fiquem tots en el got de la batedora.
-Hi afegim, el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i el puré de tahini. Són uns 15 minuts.
-Batem bé i hi anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos. No ens hem de passar amb l'aigua.
-Per acabar l'hummus , el posem en un plat amb un raig d'oli d'oliva, unes torrades i una mica d'enciam.
-Ja es pot servir.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: