
Hummus de cigrons amb torrades i enciam
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 Gots de cigrons cuits de pot (uns 400 grams)
- 2 Cullerades grans de puré tahini o sèsam torrat.
- 1/3 d'una cullerada petita amb sal
- 1/2 Cullerada petita de comí mòlt
- El suc de mitja llimona
- Una mica de pebre vermell dolç (si és pebre vermell de la Vera molt millor)
- Torrades del forn de pa.
- Enciam
- Julivert
- Un rajolí d'oli d'oliva (si és verge extra millor)
- 1/2 got d'aigua
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Posem els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els fiquem tots en el got de la batedora.
-Hi afegim, el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i el puré de tahini. Són uns 15 minuts.
-Batem bé i hi anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos. No ens hem de passar amb l'aigua.
-Per acabar l'hummus , el posem en un plat amb un raig d'oli d'oliva, unes torrades i una mica d'enciam.
-Ja es pot servir.
15min
Etiquetes:
A provar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1593 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies