Llamàntols bullits

Ingredients

1 racions

Elaboració

-Posar a bullir un recipient amb aigua i quan ha arribat al punt d'ebullició i afegim sal gruixuda, en proporció aproximada de 100g per cada litre d'aigua.
-Posar els lamàntols a bullir entre 15 i 20 minuts ( són mitjans ).
-Just trets de l'aigua bullint, els submergim en un recipient amb aigua i gel, de manera que al tallar el calor, tallem la cocció i evitem que quedin recuits. La carn queda més presa. Això és aplicable a quasevol tipus de marisc bullit. En funció del marisc el temps de bullir és diferent.
-Partim els llamàntols pel mig i els posem en un plat gran.
-Ja es poden desgustar. Normalment , es posa un recipient per salsa amb maionesa i un altre amb romesco.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se