Peix a la Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 60 graus, i prees calfa els plats i la safata.
Calenta la mantega en una paella antiadherent, afegeix porcions de peix tallat a cubs i escampa-hi farina, fregeix al voltant de 2 minuts, retira, mantén calent i reserva.
Redueixi el foc, i elimina el greix restant amb paper de cuina.
Calenta la mantega en la mateixa paella.
Salteja la ceba i el pebrot, quan estigui tou, afegeix els xampinyons, i sofregeix uns 3 minuts més. Agrega el pebre vermell, i barreja bé.
Aboca el vi i el brou, deixa bullir fins que el líquid redueixi a la meitat.
Redueixi el foc, agrega la crema i la mostassa i barreja bé.
Afegeix el peix, i els cogombrets, i deixa només que s’escalfin (no coure més), assaona al gust.
Un cop tot cuit, deixa reposar uns minuts i serveix amb pasta o arròs


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se