Peix a la Stroganoff

Ingredients

  • Mantega clarificada per fregir
  • 500 g de rosada en Filets, tallats en cubs d'uns 2 centímetres
  • Una mica de farina per empolvorar
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 ceba en tires fines
  • 1 pebrot vermell, tallat en tires de 7 millímetres
  • 150 g de xampinyons, tallats a làmines d'uns 5 mm
  • 2 culleradetes de pebre vermell picant
  • 2 dl de brou de peix
  • 1 dl de vi blanc sec
  • 1,8 dl de crema fraîche
  • 2 cullerades de mostassa
  • 3 cogombrets de mida mitjana, tallats a la meitat al llarg, i en tires fines
  • Sal, segons sigui necessari

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 60 graus, i prees calfa els plats i la safata.
Calenta la mantega en una paella antiadherent, afegeix porcions de peix tallat a cubs i escampa-hi farina, fregeix al voltant de 2 minuts, retira, mantén calent i reserva.
Redueixi el foc, i elimina el greix restant amb paper de cuina.
Calenta la mantega en la mateixa paella.
Salteja la ceba i el pebrot, quan estigui tou, afegeix els xampinyons, i sofregeix uns 3 minuts més. Agrega el pebre vermell, i barreja bé.
Aboca el vi i el brou, deixa bullir fins que el líquid redueixi a la meitat.
Redueixi el foc, agrega la crema i la mostassa i barreja bé.
Afegeix el peix, i els cogombrets, i deixa només que s’escalfin (no coure més), assaona al gust.
Un cop tot cuit, deixa reposar uns minuts i serveix amb pasta o arròs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

744 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: