Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu
Ingredients
- 1 Conill lletó net d’uns 400 g
- Escalivada comprada feta.
- 1 patata
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Un bon carbó
Elaboració
-Preparem una bona brasa amb un bon carbó. Quan està el punt, uns 15 minuts, repartim bé les brases. Si quan hi posem el conill s’encen, tirem al foc un grapat de sal.
-Salpebrem el conill lletó i el posem amb mitja patata amb pell a la brasa. L’anem girant sovint , hi posem una mica d’oli. Entre 5 i 10 minuts ( com hem fet una bona brasa ), ja el tenim fet.
-L’empletem sencer amb l’escalivada i la mitja patata al caliu.
La carn de conill lletó és deliciosa, tendra i saborosa, completament diferent del conill gran, té un paladar especialment característic.
Comparteix aquesta recepta: