Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill lletó net d’uns 400 g
  • Escalivada comprada feta.
  • 1 patata
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Un bon carbó

1 racions

Elaboració

-Preparem una bona brasa amb un bon carbó. Quan està el punt, uns 15 minuts, repartim bé les brases. Si quan hi posem el conill s’encen, tirem al foc un grapat de sal.
-Salpebrem el conill lletó i el posem amb mitja patata amb pell a la brasa. L’anem girant sovint , hi posem una mica d’oli. Entre 5 i 10 minuts ( com hem fet una bona brasa ), ja el tenim fet.
-L’empletem sencer amb l’escalivada i la mitja patata al caliu.
La carn de conill lletó és deliciosa, tendra i saborosa, completament diferent del conill gran, té un paladar especialment característic.

25min


Recepta de cuina de Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu

Conill lletó net d'uns 400 g
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Conill lletó a la brasa amb escalivada i patata al caliu

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!