Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Elaboració

-Netegem el rovellons, amb un drap mullat i els bufem ben fort perquè no hi hagi sorra.
-Posem els rovellons en una paella amb una mica d'oli, amb la cua cap amunt, uns 3 minuts. Els reservem
-En una altre paella amb una mica d’oli , fem els filets . Els hi posem una mica de sal , els hi donem unes quantes voltes. Són uns 5 minut ( cruets ).
-Mentre es fan els filets, agafem els rovellons que teniem reservats, laminem els alls. Posem els rovellon en una plata amb reixa d’anar al forn en el gratinador i posem: una mica de sal, una mica d’oli i els alls laminats per sobre les làmines. Deixem al forn uns 5 minuts.
-En un plat hi posem el filet i al costat els rovellons . Ja es pot servir el plat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se