Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg i 300 g de filet de vedella net de greixos
  • 600 g de rovellons d’Arenys de Munt ( Maresme )
  • Oli d’oliva
  • 1/2 Cabeça d’alls
  • Sal

5 racions

Elaboració

-Netegem el rovellons, amb un drap mullat i els bufem ben fort perquè no hi hagi sorra.
-Posem els rovellons en una paella amb una mica d'oli, amb la cua cap amunt, uns 3 minuts. Els reservem
-En una altre paella amb una mica d’oli , fem els filets . Els hi posem una mica de sal , els hi donem unes quantes voltes. Són uns 5 minut ( cruets ).
-Mentre es fan els filets, agafem els rovellons que teniem reservats, laminem els alls. Posem els rovellon en una plata amb reixa d’anar al forn en el gratinador i posem: una mica de sal, una mica d’oli i els alls laminats per sobre les làmines. Deixem al forn uns 5 minuts.
-En un plat hi posem el filet i al costat els rovellons . Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
Els filets es van fent.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
Els filets fets per portar a taula.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
El rovellons ja han sortit del gratinador del forn. Llestos per portar a taula.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: