Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg i 300 g de filet de vedella net de greixos
  • 600 g de rovellons d’Arenys de Munt ( Maresme )
  • Oli d’oliva
  • 1/2 Cabeça d’alls
  • Sal

5 racions

Elaboració

-Netegem el rovellons, amb un drap mullat i els bufem ben fort perquè no hi hagi sorra.
-Posem els rovellons en una paella amb una mica d'oli, amb la cua cap amunt, uns 3 minuts. Els reservem
-En una altre paella amb una mica d’oli , fem els filets . Els hi posem una mica de sal , els hi donem unes quantes voltes. Són uns 5 minut ( cruets ).
-Mentre es fan els filets, agafem els rovellons que teniem reservats, laminem els alls. Posem els rovellon en una plata amb reixa d’anar al forn en el gratinador i posem: una mica de sal, una mica d’oli i els alls laminats per sobre les làmines. Deixem al forn uns 5 minuts.
-En un plat hi posem el filet i al costat els rovellons . Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

Els filets es van fent.

Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

Els filets fets per portar a taula.

Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

El rovellons ja han sortit del gratinador del forn. Llestos per portar a taula.

Recepta de cuina de Filet de vedella a la planxa amb rovellons gratinats al forn

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: